Δωρεάν Ιστοσελίδες .eu για τα Μέλη του ΔΣΑ και της ΕΑΝΔΑ

istoselides_dsa-eanda1Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών εξασφάλισαν για όλους τους Δικηγόρους – μέλη τους, δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο, τη δυνατότητα

– α) κατοχύρωσης domain name .eu,

– β) ανάπτυξης της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας * (web design) με χρήση προδιαμορφωμένων υποδειγμάτων (templates),

– γ) φιλοξενίας (web hosting), με 1 GB χωρητικότητα και 100 GB μηνιαία κίνηση δεδομένων (βάση δεδομένων, απεριόριστους λογαριασμούς e-mail, control panel, στατιστικά επισκεψιμότητας, κλπ.), καθώς και

– δ) τεχνικής υποστήριξης.

Σε περίπτωση ήδη υπαρχουσών ιστοσελίδων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ομοίως να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα (δωρεάν ετήσια κατοχύρωση domain name, φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη).

Η χρηματοδότηση του προγράμματος γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω του Μητρώου Ονομάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EURid), χωρίς κανένα κόστος για τους φορείς που συμμετέχουν σε αυτό.

Μετά τον πρώτο χρόνο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να διατηρήσουν το domain name και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας τους στους servers της εταιρείας που αναλαμβάνει την υλοποίηση του προγράμματος (IpHost), με 50% έκπτωση επί των τιμών του καταλόγου, δηλαδή περίπου με 50 ευρώ/έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στους ακόλουθους συνδέσμους:

–          Δημιουργήστε την προσωπική σας ιστοσελίδα!

–          Οδηγίες Χρήσης

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

              Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑΜΑΔΙΑΝΟΥ                 ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΜΠΑΤΗΣ

* Κώδικας Δικηγόρων (N. 4194/2013, ΦΕΚ Α’ 208)

Άρθρο 40 – Επαγγελματική προβολή

1. Επιτρέπεται η προβολή και δημοσιοποίηση των τομέων της επαγγελματικής δραστηριότητας δικηγόρου ή Δικηγορικής Εταιρείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με τρόπο που προσιδιάζει στο δικηγορικό λειτούργημα και συνάδει με το κύρος του και την αξιοπρέπεια του δικηγορικού λειτουργήματος.

2. Επιτρέπεται η δημοσίευση επαγγελματικών καταχωρήσεων σε έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα, με στοιχεία επικοινωνίας και αναφορά είτε σε τίτλους σπουδών που αφορούν στην επιστημονική ειδίκευση δικηγόρου είτε στον τομέα δραστηριότητάς του τηρώντας τον Κώδικα Δεοντολογίας του Δικηγορικού Λειτουργήματος.

3. Οποιαδήποτε προβολή ή δημοσιοποίηση δικηγόρου ή Δικηγορικής Εταιρείας δεν πρέπει:
α) να είναι αθέμιτη,
β) να είναι αναληθής ή παραπλανητική,
γ) να περιέχει αναφορά σε αριθμό υποθέσεων ή ποσοστά επιτυχίας του δικηγόρου σε δικαστηριακές ή άλλες υποθέσεις,
δ) να περιλαμβάνει αναφορές ή συγκρίσεις με άλλους δικηγόρους ή δικηγορικές εταιρίες σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών ή την αμοιβή σε ωριαία βάση ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο χρέωσης,
ε) να περιέχει ονόματα πελατών, εκτός αν υπάρχει η συναίνεσή τους και εφόσον πρόκειται για εκδόσεις που αφορούν δικηγόρους,
στ) να προκαλεί απαξιωτικές εντυπώσεις και σχόλια στην κοινή γνώμη για το δικηγορικό λειτούργημα.

4. Δεν επιτρέπεται σε δικηγόρο είτε ατομικά είτε ως μέλος Δικηγορικής Εταιρείας να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, δημοσιεύοντας στοιχεία ή πληροφορίες σε σχέση με εκκρεμούσα, ενώπιον της Δικαιοσύνης, υπόθεση την οποία χειρίζεται ο ίδιος.

5. Κάθε δικηγόρος ή Δικηγορική Εταιρεία, που διατηρεί ή δημιουργεί επαγγελματική ιστοσελίδα, οφείλει να το γνωστοποιεί στον οικείο Δικηγορικό Σύλλογο με την υποβολή της ετήσιας δήλωσης.

6. Η παράβαση των διατάξεων του παρόντος άρθρου συνιστά και πειθαρχικό παράπτωμα που τιμωρείται με πρόστιμο από 1.000 έως 10.000 ευρώ για κάθε παράβαση, καταβάλλεται στο Ταμείο του οικείου Συλλόγου και εισπράττεται κατά τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων. Σε περίπτωση υποτροπής δικηγόρου επιβάλλεται η ποινή της προσωρινής παύσης από δύο ως έξι μήνες και πρόστιμο μέχρι το διπλάσιο του ανώτατου ορίου. Σε περίπτωση παραβίασης ή υποτροπής δικηγορικής Εταιρείας η πιο πάνω ποινή επιβάλλεται στον νόμιμο εκπρόσωπο ή στους νομίμους εκπροσώπους αυτής που ευθύνονται αλληλεγγύως και σε ολόκληρο.

7. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τα πιο πάνω πρόστιμα μπορούν να αναπροσαρμόζονται.

ΠΗΓΗ – http://www.dsa.gr

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δωρεάν Ιστοσελίδες .eu για τα Μέλη του ΔΣΑ και της ΕΑΝΔΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s