Πρωτοβουλίες-παρεμβάσεις του προέδρου του ΔΣΑ και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Β. Αλεξανδρή μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου

ΠΗΓΗ – https://portal.olomeleia.gr

ba_2015_10_16ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 15/10/2015

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Βασίλειος Αλεξανδρής, αμέσως μετά την επίσημη κατάθεση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή, στο οποίο περιέχεται και η επίμαχη διάταξη με την οποία καταργείται προηγούμενη ευνοϊκή ρύθμιση που έδινε στους ασφαλισμένους ETAA μετά την 1η-1-1993, τη δυνατότητα υπαγωγής σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία, προέβη στις ακόλουθες πρωτοβουλίες και ενέργειες:

  1. Πραγματοποίησε διπλή παρέμβαση στη Βουλή κατά την συνεδρίαση των αρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών, την 14η Οκτωβρίου 2015. (Η ομιλία παρέμβαση είναι αναρτημένη στο site του ΔΣΑ www.dsa.gr).
  2. Συναντήθηκε με αρχηγούς και αντιπροσωπείες κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ποτάμι.
  3. Παραχώρησε συνέντευξη τύπου από κοινού με το Πρόεδρο του του ΤΕΕ Γ. Στασινό και του Ιατρικού Συλλόγου Γ. Πατούλη, στις 15/10/2015.
  4. Κατέθεσε υπόμνημα για το ζήτημα της κατάργησης της δυνατότητας υπαγωγής σε κατώτατη ασφαλιστική κατηγορία καθώς και διάγραμμα παρατηρήσεων επί των ποινικών φορολογικών διατάξεων στη Βουλή και στις κοινοβουλευτικές ομάδες.

ΠΗΓΗ – https://portal.olomeleia.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s