ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

ead_dikografia2.jpg

Δημιουργήσαμε το παρόν ιστολόγιο (https://dikografia.wordpress.com) θέλοντας  να διευκολύνουμε, τόσο τους συναδέλφους μας της μαχόμενης δικηγορίας, όσο και άλλους νομικούς, αλλά και συμπολίτες μας, που ενδιαφέρονται για νομική ενημέρωση, σχετικά με τα πλείστα όσα νομικά ζητήματα και προβλήματα έχουν ανακύψει [π.χ. εργασιακά, αναγκαστικής εκτέλεσης (κατασχέσεις, πλειστηριασμοί), τραπεζικά, φορολογικά, κ.α.], λόγω της πληθώρας τών νόμων, πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, κλπ.,  που έχουν ψηφιστεί και συνεχίζουν να ψηφίζονται.

Για το λόγο αυτό, στο παρόν ιστολόγιο (https://dikografia.wordpress.com), θα απομονώνονται και θα αναρτώνται μόνο οι αμιγώς νομικού περιεχομένου πληροφορίες (νομολογία, νομοθεσία, αντιμετώπιση νομικών ζητημάτων, νομική αρθρογραφία, εκδηλώσεις-παρουσιάσεις-σεμινάρια, κλπ.), καθώς και νομικής και πρακτικής φύσεως πληροφορίες που αφορούν την άσκηση τής δικηγορίας (διαδικασίες, προθεσμίες, δικόγραφα, ανακοινώσεις – δελτία τύπου δικηγορικών συλλόγων, κλπ.). Έτσι θα είναι πιο εύκολη η ανεύρεση των νομικών – δικηγορικών ζητημάτων που ενδιαφέρουν τους επισκέπτες τού κύριου ιστοχώρου μας (http://eadikigoroi.wordpress.com), οι οποίοι μεταβαίνοντας στο παρόν ιστολόγιο, θα μπορούν από εδώ και στο εξής να βρίσκουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα τη νομική – δικηγορική πληροφορία που αναζητούν. Πρόκειται  για μια ηλεκτρονική αρχειοθήκη δημοσιεύσεων, που αφορούν τους δικηγόρους της χώρας και τη μαχόμενη δικηγορία. Πρόκειται για ένα ιστολόγιο (https://dikografia.wordpress.com) αρθρογραφίας, ενημέρωσης – πληροφόρησης για θέματα νομικού και δικηγορικού ενδιαφέροντος, στα πλαίσια τής ελευθερίας τής πληροφόρησης και τής επιστημονικής ελευθερίας. Ελπίζουμε να γίνει ένας κοινός τόπος ενημέρωσης, προβληματισμού, γόνιμου διαλόγου & ανταλλαγής πληροφοριών και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους συναδέλφους μας (και όχι μόνο) με την συγκέντρωση πληροφοριών που τους ενδιαφέρουν. Το περιεχόμενο τού παρόντος ιστολογίου θα αναδημοσιεύεται και στον κύριο ιστοχώρο τών Ενωμένων Αδέσμευτων Δικηγόρων (http://eadikigoroi.wordpress.com).

Στα πλαίσια αυτά, πέραν τής δυνατότητας τού σχολιασμού τών αναρτήσεων, μπορείτε να μας στέλνετε  άρθρα, ενδιαφέρουσες αποφάσεις, πληροφορίες και ό,τι άλλο θεωρείτε σημαντικό και χρήσιμο, προκειμένου να τα αναρτήσουμε – δημοσιοποιήσουμε αυτοτελώς. Για επικοινωνία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε απευθείας τη φόρμα επικοινωνίας του ιστολογίου, είτε να μας αποστείλετε μήνυμα (με την υπόμνηση: Για το ιστολόγιο «ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ») στην εξής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  enomenoi_adesmeutoi.dikigoroi@yahoo.gr.

Ενωμένοι Αδέσμευτοι Δικηγόροι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s